Steinalderbrød

Steinalderbrød

Ingredienser

  • 5 stk små egg
  • 150 g mandler
  • 150 g gresskarkjerner
  • 100 g sesamfrø
  • 100 g linfrø
  • 100 g Solsikkefrø
  • 1 dl rapsolje
  • 2 ss maldon havsalt
  • .
  • 1servering=ca 80g

Tid

90 min


Antall porsjoner

12


Slik gjør du

Mal mandlene i kjøkkenmaskinen. Bland dem med de øvrige frøene og kjernene i en bolle. Pisk eggene, og ha dem i sammen med havsalt og rapsolje.

 

Fyll deigen i en brødform med slippbelegg, og stek brødet på 160 grader i 70 minutter. Avkjøl det i formen.

 

Surr et kjøkkenhåndkle rundt brødet, og legg det i en plastpose i kjøleskapet.

 

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 4777,1 kcal
Proteiner 172,1 proteiner
Fett 418,4 gram
Karbohydrater 42,0 gram
Kostfiber 76,7 gram
Pr. porsjon
Kalorier 3980.92 kcal
Proteiner 143.42 proteiner
Fett 348.67 gram
Karbohydrater 35 gram
Kostfiber 63.92 gram