Suksess!


 

Anne Sofie K: Godt verktøy er alltid velkomment!

Så flott nettkurs. Nå har jeg lest e-poster , kikket og lest inne på medlemsportalen og jeg liker det :) Gleder meg til fortsettelsen - Ser fram til neste e-post med konkrete tips. Godt verktøy er alltid velkomment!

Trine: Ned 36 kg

Jeg ønsker å avslutte mitt kundeforhold nå. Har gått ned 36 kg og takker for bra opplegg og god hjelp:-)

Ida Westerhus: 

Takk for gode tips og matplaner, nå fortsetter reisa på egenhånd!

Elin: "Terningkast 6 til dere" 

Hei! Takk for gode råd og hjelp på veien til å bli kvitt søtsug og sukkeravhengighet. Så mange flotte oppskrifter! Oversiktlig og lettvint å finne fram i.

Og ikke minst vil jeg si takk til deg for raske svar på mail og melding når jeg har lurt på noe. Terningkast 6 til dere!

Om boka "Faste & lavkarbo No 1. Kickstart Suksess"

Birgitte: 

Tusen takk for utrolig fin og utfyllende tilbakemelding, det ble jeg veldig glad for! Jeg må forresten skryte av boka, den var lettlest og dekket det meste jeg lurte på! Tusen takk.

Wenche: "Jeg har gått ned 15 kg"

 

"Flott og nyttig med fagartikler i tillegg til kostplaner, daglige tips og ukentlige oppskriftshefter. Liker at det er enkle retter med super smak. Det er veldig lett å følge planen min når jeg får inspirerende og nyttige e-post hver dag."

Eva Høst Jensen: Holder motivasjonen oppe

Det er bare helt supert, det jeg mottar fra dere, og det holder min motivasjon oppe. Her får vi svar og hjelp, og i deres Univers, kan man finne lett frem. Jeg har kikket litt på andre ting på nettet, før jeg kom til dere, og jeg kom aldri i gang..her får man svar på sine spørsmål. Og man kan stole på rådgivningen. Hilsen en meget takknemlig Eva på Lund 😉

Janne: 2 måneder uten sukker

Bare en liten oppdatering: Gikk ned akkurat 10 kg (9,8) tom fredag 1 desember. Jeg var veldig fornøyd med det. Foruten en bryllupsfest og en gebursdag så hadde jeg ikke spist sukker siden 3 aug. Gledet meg til å spise en brødskive, men det ble ordentlig nedtur… den smakte utrolig kjedelig og tamt.. Takk så langt.”

Om boka "Faste & Lavkarbo No 1. Kickstart Suksess"

Gry Kristin Havne:

“Jeg likte godt ordlyden og måten infoen gis i denne boken. Elsker at når jeg har lest ferdig føler jeg at jeg har fått mer kunnskap om emnet jeg søker, men også blir stimulert til å tenke/føle selv, henvises til annen littratur, blir oppfordret til å finne en variant som passer og virkelig kjenne etter selv. Veien blir liksom til mens en går.

 

Det er så lett å få servert ett fast opplegg å følge, for så når en ikke greier dette fordi det ikke passer hver enkelt, så får vi en dårlig mestringsfølelse. Ikke fordi faste opplegg ikke er bra, for meg er det et nødvendig hjelpemiddel, men rom for feil og egne følelser er bra.

 

Tror at om man skal formidle noe så viktig og oppfordre til en stor livsendring, er det viktig at de som mottar infoen faktisk blir stimulert til å tenke/føle selv får et eget forhold til framgangsmåten og ikke minst tar ansvar for egne endringer. Virker ikke en ting, så prøv noe annet. Takk for en flott skrevet bok 😊

Hege Hohannesen: "Jeg har gått ned over 12 kilo mens jeg koste seg med god mat hele veien"

"– Dette er mye enklere enn jeg hadde trodd, jeg forsaker ikke noe. Ikke er jeg særlig sulten heller, eller har sug etter søtt. Det er fantastisk." Hege kan ikke fatte at det skulle vise seg så enkelt å endre så mye. Hege var sukkeravhengig. Nå lever hun strålende uten de ekstreme mengdene smågodt hun pleide å finne lykken i.

Selv om jeg ikke har benyttet meg av alle mulighetene på nettsidene, er kostholdsplanene gull! Det å få oppskrifter og handlelister var utslagsgivende for at jeg kastet meg på opplegget, og det har gjort hele prosessen utrolig enkel og morsom.

 

I tillegg er oppskriftbanken gull, så den vet jeg ikke helt hvordan jeg skal klare meg uten. Jeg koser meg med masse god mat med verdens beste samvittighet. For å toppe det hele har jeg lært masse underveis i kurset, og som følge av det har jeg inspirert flere av mine venninner til å ta tak også, det er gøy! Hege, Østlandet

 

Om boka Faste og Lavkarbo No.1 Kickstart Suksess: 

Oddrun M. R:

Har lest boka og mat/ ukeplaner. Skrevet ut mat /dagbok. Ble enda mere motivert etter mail fra deg. Har gått veldig greit i dag. Det sitter oppi hodet. Tusen takk for hjelpa jeg har fått igjennom medlemskapet.

 

Siri Wangen: Skal du gå et nettkurs med naturlig mat, gå på dette!

Skal du gå et nettkurs med naturlig mat, gå på dette!  Det er enkelt, motiverende og utrolig inspirerende. Kurset inneholder mange delikate oppskrifter.

En slipper å gå rundt sulten for å gå ned i vekt. Etter en stund oppdager en at trangen etter å ”snoke” i skapene etter noe å spise forsvinner. Enkle tekster som er lette å forstå. Tusen takk for et kjempe kurs.

Programmet "Spis deg friskere" Gjorde Kirsti smerterfri

Kirsti:

Hun synes det var vanskelig å bli tatt seriøst. «For alle har jo vondt et sted, ikke sant?»"Det er jo ingen tvil! Vil du holde deg frisk så spiser du riktig mat. Spis hvordan du vil- Men da må du også godta å ha det vondt! Jeg vil ikke ha det vondt. Og jeg merker en utrolig forskjell skal jeg si deg! Tusen takk, Linn" 

Kirsti slet med en rekke vondter, blant annet var hun plaget av venstre kne, vondt i korsryggen, nakke, hender, føtter og venstre hofte. Ettersom Kirsti mange ganger har opplevd hvor godt vannfaste er for kroppen, så besto jobben i å veilede henne til hvordan hun kunne forbedre fasten sin, i tillegg til hvordan hun skulle spise etterpå.  For faste alene fikser ikke nødvendigvis problemene med vondter, hvis du ønsker at resultatene skal vare.  Å spise riktig kost i tillegg er alfa og omega. Selv om Kirsti stort sett vet hva som er et sunt kosthold, så var ikke maten tilpasset henne og hennes kropp. «Men er det sunt for deg?»spurte jeg henne.

 

Produktene «Faste- Nøkkelen til helse» og «Spis deg friskere » var interessante for henne. Hun fikk en enkel oversikt over hva hun kunne spise. Ikke minst fordi hun i boken også fikk en modell for hvordan hun skulle teste ut hva slags mat hun reagerte på, når fasten var ferdig. Denne modellen hjalp jeg henne med å følge, gjennom målrettet veiledning.  Kirsti forstod fort hva som gjorde henne godt, og hva slags mat som førte til at smertene kom tilbake.

 

Hun startet med en 4 dagers vannfaste, og registrerte smerter og forbedringer. Etterpå fulgte hun et paleokosthold i 3 måneder. Og resultatene lot ikke vente på seg! Kirsti har gått ned ca 5 kilo. Hun har mistet 5 cm rundt hvert lår, magen på det tykkeste partiet har gått ned 8 cm, og livvidden har blitt redusert med 9 cm. Den eneste smerten Kirsti fortsatt plages med er korsryggen. Dette har hun fått undersøkt, og det viser seg å være slitasje. Ellers er hun smertefri, har fått veldig mye mer energi, og stråler enda mer enn før. Heia Kirsti!

Kirsti, Kristiansand 

Her kan du lese hele artikkelen om hvordan Kirsti spiste seg smertefri med faste og lavkarbo/ steinalder diett

 

"Lise": "Jøss- Jeg levde jo tross alt sunt fra før"

 

 

"Lise" (Vil være anonym)

Ved hjelp av deres opplegg med kostplaner gikk jeg ned 6 kilo på 10 dager! Helt uvirkelig! Jeg levde jo veldig sunt fra før.

Etter 3 måneder har jeg ikke gått opp igjen i vekt, og jeg har masse energi. Jeg sover til og med mindre og bedre, føler meg mer opplagt og vital. 

Merete: Enkelt å orientere seg, grundig innføring og mange gode oppskrifter

Det jeg liker ved VitamHelse er at det gir alle oss som bestandig har slanket oss, prøvd alt av dietter gjennom hele livet men ikke fått det til, et supergodt alternativ for å lykkes.

Nettsiden er oversiktlige og gjør at man enkelt orienterer seg. Du får en grundig innføring og det er enkelt å velge den metoden som passer best for deg. Det å få personlig oppfølging, særlig i begynnelsen, er helt supert og gir motivasjon og uvurderlig hjelp.

Mange gode oppskrifter. Jeg er blitt veldig glad i mandelgrøten til frokost. Den er kjapp og enkel å lage, smaker godt og ligger lenge i magen så jeg ikke blir fort sulten. Jeg kan også anbefale kjøttmuffins og bounty hvis man trenger litt snacks.  

Kristin: "Veldig fornøyd"

"Jeg er veldig fornøyd med tilbudet dere gir. Flott og nyttig med daglige eposter.

KetoExtreme kostplanen fungerer perfekt- Jeg har gått ned 6,5 kg på 5 uker!"

 

Kjersti Romsaas Sundby:: Skreddersydd hjelp!

 

Den største motivasjonen var nok at det gikk så lett. Jeg nærmest satt i sofaen og spiste meg ned i vekt. I tillegg opp- levde jeg jo alle helsegevinstene som kom som perler på en snor, som bedre søvnkvalitet og økt energi, sier Kjersti.

 

Et nytt liv: Hun gikk jevnlig til lege den første tiden for å måle blodtrykket, sjekke stoffskiftet, blodsukkeret og kolesterolnivået. Verdiene endret seg gradvis til det bedre. Hyppige halsbetennel- ser glimtet til med sitt fravær, og den vonde åreknuten på leggen ble nærmest helt borte, og gjorde plutselig ikke vondt lenger. 

 

Last ned Artikkelen om Kjerst sin reise til bedre helse          

Tekst: Camilla Høy Foto: Britt Krogsvold Andersen NU nr. 30-15 Denne artikkelen ble publisert i Norsk Ukeblad en tid tilbake

 

Kjersti, Jessheim

Linda: "Jeg gikk ned 6 kg på ei uke!"

Jeg gikk ned 6 kg på ei uke ved å følge "Kickstart Suksess" programmet til VitamHelse. Programmet er veldig enkelt å følge i forhold til mye av alt det andre jeg har kjøpt før.

 

Jeg turte å prøve siden det var pengene tilbake garanti hvis jeg ikke fikk resultater. Nå har jeg gått ned 10 kg og ser lyst på veien videre. Nå vet jeg jo hva jeg skal gjøre 🙂

Laila Kleveland: "Endelig er jeg i mål!"

Laila kom i mål med vår hjelp: Vi anbefalte keto og periodisk faste

Vi er veldig stolte og glade over å ha fulgt Laila over målstreken.  Sist jeg fikk melding fra henne hadde hun har gått med dongribukse hver dag i 2 uker, dette var hennes mål. 

 

Laila slo målvekten sin ned i støvlene og ligger under den med en god margin. Hun har hatt en livsstilsreise som det står respekt av de siste årene. Mye har hun klart på  egenhånd, men etter en lang og god innsats var hun rimelig lei og kom ikke i mål med resultatene. Hun tok kontakt. Vi var klare til å hjelpe henne over målstreken. Hun fikk individuell veiledning og konkrete tips som fikk det til løsne:

 

LAILA: ENDELIG I MÅL!

“..Det var første bildet som ga meg en oppvekker med tanke på hvor stor jeg var blitt. Itillegg til den yydmykelsen det var å oppdage at jeg kun passet EN bukse i skapet. Jeg har gått ned fra 87 kg til 68 kg og opp igjen til 70-72 kg. Her havnet jeg på et platå hvor jeg har vært leeenge. Det viktigste for meg er ikke å bli radmager, men å holde meg STABIL. Og å ha en fornøyd kropp. Ridebuksa har jeg enda, og jeg lover det ser ganske annerledes ut nå-  HURRA!!!

 

Idag viste vekta 65,8 kg!!! Dvs at jeg har gått ned 6,8 kg på kort tid. Jeg er så UTROLIG glad for at jeg endelig har lykkes! At kroppen føles bedre enn noensinne og at jeg endelig kan passe dongribuksene mine! Jeg planlegger å slutte med joggebukser den dagen vekta viser 65 kg. Da skal jeg begynne å gå med dongribukser på fritiden. Da er jeg klar for å vise frem mitt fantastiske resultat! Igjen; tusen takk for hjelpa underveis!”

Gro: "Hva skjedde etter at jeg ble 40 lissom??"

Gro forteller meg at ikke bare er hun superfornøyd med at hun har funnet en perfekt diett for å gå ned i vekt, uten slankepiller og vonde shakes, men hun har funnet fram til et kosthold som hun elsker. “Tusen takk, Linn” 

 

Jeg fortalte henne at det er nettopp dette som er hemmeligheten til livsstilsendring med en stabil vekt, og at hun beholder all den gode energien: Å ha et kosthold bestående av sunn mat som du liker

 

“Tusen takk for et nyttig kurs, inspirerende kostplaner og lekre oppskrifter- For ikke å snakke om raske og grundige svar på e-post! Jeg vil virkelig anbefale dere til alle mine venner og bekjente. Du gjorde denne reisen så utrolig mye enklere for meg!”   

 

 

På kun 2 uker merket hun viktige resultater:

  • Hun har nesten blitt kvitt den irriterende magen og har fått mye mer energi
  • Hun opplever at mat er mye mindre stress i hverdagen
  • Hun opplever matglede

Les hele Gro sin sukesshistorie her: Gro spiste bort magen på to uker med keto og lavkarbo

Giske Nilssen: "Jeg gikk ned i vekt uten å være sulten"

Mye god og naturlig mat og masse oppskrifter og tips! Jeg gikk ned i vekt uten å være sulten. Så har jeg fulgt prinsippet «Hva bør jeg spise» i stedet for å plage meg selv med «Hva kan jeg ikke spise»

Per: Ned i vekt med eggfaste

Per vil være anonym. Men kontakt meg gjerne for referansesjekk, så formidler jeg kontakt videre til Per. 

 

Jeg har ikke vært under 100 kg på flere år.. Dette er helt fantastisk! Jeg hadde tenkt å holde på maks ett par måneder med keto- Men det er jo så utrolig mye god mat, jeg koser meg hele tida- Også er det så enkelt!

 

Per er en mann på 43 år som har slitt med ustabil vekt. I mange år holdt han seg slank på grunn av mye fysisk jobbing, men etterhvert som tida gikk og bedriften hans vokste, ble det flere og flere lange timer på kontoret. Måltidene var ustabile noe som førte til overspising på kveldene. Det var på tide å gjøre noen grep. 

 

Per tok kontakt i august og ville i gang med et ketoseprogram, da han hadde hørt at dette var en veldig effektiv metode for rask vektnedgang. Og med sin travle jobb hadde ikke Per tid eller mulighet til å ta det med ro, så han var helt nødt til å holde energinivået oppe. Så keto ble en perfekt løsning. 

 

Med keto raste Per ned i vekt. I løpet av 5 uker gikk han ned 10 kilo. Han hadde ikke følt seg så lett og i form på åresvis. Han hadde ikke langt igjen til mål da suksessen stagnerte. Vi fortalte han at dette er helt normalt og ingenting å bekymre seg for. Det er bare et spørsmål om tid eller at vi skrur litt på metoden, så er han i mål. 

 

Per ville prøve eggfaste. Han kjøpte vårt hefte med en kort og enkel oversikt over metode og fremgangsmåte og mange gode oppskrifter, så satt han i gang. Det tok ikke mange ukene før vi fikk en svært fornøyd Per på tråden. Han var i MÅL! “Wow, Linn! Eggfaste altså… søren, det var effektivt!”  

 

Les mer om eggfaste

Mettte: "Forståelig for oss vanlige dødlige"

Dette passet for meg fordi jeg følte meg sett av Linn i denne store internettverden. Linn sine daglige tilbakemeldinger på SMS kom alltid når jeg trengte de som mest (tror hun er en liten trollkjerring..)Oppskriftene er gode, oversiktlige og lette å lage. Artiklene er informative og forstålige for oss vanlige dødlige. Prøv selv – du vil ikke angre.

Lin Løvland: Jeg sparte mye tid på å finne alt på en plass

"Tilgang til VitamHelse medlemsportal  har vært helt topp! Så mange flere tips fra deg enn jeg forventet (f.eks lavkarbo i matboksen, ketosetips og info om søtningsmidler) og ikke minst mange gode oppskrifter har vært helt supert!

 

Jeg trengte flere oppskrifter for litt variasjon. Jeg har fått masse ny giv og inspirasjon nå.  Portalen er ryddig og fin, saklig, informativt og bra skrevet.

Jeg sparte mye tid på å finne alt på en plass. Jeg liker veldig godt hele portalen!  Søtsuget har lenge vært en utfordring, men etter uker med ketogen diett og lavkarbo er dette så og si borte. Jeg kan trygt anbefale VitamHelse til alle som vil leve sunt!"

 

Carl: Hadde aldri trodd at det skulle være så effektivt!

 

 

Meget fornøyd med resultatene jeg fikk av å følge VitamHelse sitt kurs med fokus på Keto kosthold og periodisk faste. Har tidligere prøvd flere forskjellige metoder, men dette er uten tvil den mest effektive måten.

 

Jeg gikk totalt ned 12 kg over en 3 måneders periode. Veldig fornøyd med resultatet, men mest fornøyd med hvordan kroppen min kjentes ut i denne perioden. Opplevde det ikke som vanskelig å holde et Keto basert kosthold og ble overrasket over hvor godt kroppen min reagerte på kostholdet. Har sjelden følt meg bedre.

 

VitamHelse sitt kurs er innholdsrikt, det er enkelt å følge og det følger med veldig gode oppskrifter. Min personlige favoritt «Kjøttdeig digg» står fortsatt på menyen hver uke. Anbefaler VitamHelse sitt kurs til alle som ønsker synlige resultater. Hadde aldri trodd at det skulle være så effektivt.

 

Carl 

Kjerstin: "Takk for et nyttig og lærerikt kurs!"

Oppstarten: Jeg syns helga var litt tøffere enn resten av uka. Særlig lørdag - føltes litt som en sørgedag og som om jeg måtte ta farvel med all "normal mat". Men det gikk fort over og jeg spiser jo normal mat, bare av en litt annen sammensetning enn før. Det gikk forøvrig greit med maten i løpet av helga, men jeg tok meg et lite glass rødvin sammen med fredagsmiddagen - følte ikke det var den aller verste utskeielsen jeg kunne tatt. Jeg vurderte pepsi max, men fikk en liten slurk i munnen og fant ut at jeg ikke orket å drikke - altfor søtt! Grei erfaring i grunnen.

 

 Før dette kurset tenkte jeg mye på mat - hva er lov/ikke lov? kan jeg bare ta en til? dårlig samvittighet osv. Nå tenker jeg knapt nok på mat - merkelig i grunn, i og med at lavkarbokost krever en del planlegging. Det er deilig å være "fri" fra sånne tanker merker jeg.

 

 Den nye kosten og familien går stort sett greit overens. Vi har prøvd en del nye ting, men en del hadde vi i kosten fra før - jeg har bare kuttet helt å spise pasta, poteter osv. Brød hadde jeg kuttet ut for en stund siden allerede. Mannen setter pris på en del av rettene - særlig cheeseburgeren (den har vi hatt 2 lørdager på rad). Så alt i alt er vi vel godt fornøyd alle mann. 

 

Takk for et nyttig og lærerikt kurs!

May Catherin: Samhold, gode tips og råd

Et kosthold med mindre karbohydrater og mat laget fra bunnen av, med ekte og naturlige råvarer gjør underverker for min trivsel i egen kropp og hverdag!

Når man kjemper “mot strømmen” av folk som tror at sunn og normal mat kommer i poser og har lange ingredienslister, er det godt å stå sammen med andre som også opplever en forbedret hverdag med et mer naturlig kosthold. Det får man her, sammen med gode tips og oppskrifter. 

 

Trine: "..ned 5 kg og en haug med cm"

 

Har du lyst til å gå fort ned i vekt (uten å være sulten!!!!), spise god mat, få enorm energi (slutt på å sove på sofaen etter middag!) og slutt på verkende ledd – så er dette absolutt noe for deg!

 

Det er utrolig enkelt. Linn er som et levende leksikon og deler raust av all sin kunnskap. Det dukker alltid opp mange (rare) spørsmål når man setter i gang og da er Linn på pletten med engang og gir råd. Meld deg på og på en mnd. så er alt annerledes. Når jeg tok dette kurset så gikk jeg ned 5 kg og en haug med cm.

 

Sonja: kommer
Irene: kommer