Kom i mål

Kom i mål

Med periodisk faste, keto og sunn lavkarbo får du en snarvei til resultater, frihet, energi og matglede.


Få kart og kompass slik at du kan få resultater på enklest mulig måte

Dette er ikke som alle de andre stedene hvor du kan få hjelp.

Jeg har gått i alle fellene som er mulig, jeg har hatt vektsvingninger, og jeg har manglet motivasjon i perioder. Jeg vet hvordan det er å sitte fast i sin egen kropp og i sitt eget hode. 

Jeg vil gjerne vise deg at du ikke trenger viljestyrke.

Du kan kose deg ned i vekt med lekker og enkel mat. Du kan spise deg mett. Du kan spise deg friskere, og du kan spise slik at du mister sug etter søtt og salt.

Jeg vet. Det verste er når man tror man gjør alt riktig, men så får man likevel ikke resultater. Dette hjelper jeg deg med å løse.

Det som ofte stopper oss på veien mot en varig livsstilsendring, er tanken som begynner med “aldri mer skal jeg..”

Du trenger ikke å legge bort alt du synes er godt for alltid. En livsstilsreise handler om livskvalitet. Å finne balansen mellom energi, tilfredshet med egen kropp, gode opplevelser og matglede. 

Mange tror at kunnskap=ekspertise. 

Men ekspertise er avhengig av erfaring for å få resultater. 

Last ned artikkelen fra Norsk Ukeblad. Les min historie og få keto kostplanen fra artikkelen 

Gjør som meg: Spis deg mett på lekker mat som gir deg maks fettforbrenning.

 

Jeg heter Linn og er gründer av VitamHelse. Til daglig jobber jeg som rådgiver og veileder innenfor feltet arbeidsinkludering. VitamHelse er min passion ved siden av.

Jeg har gått ned 30 kg ved hjelp av å endre kosthold. Jeg har fått masse energi, penere hud og spist meg fri fra høyt blodtrykk og svingende blodsukker. Strekkmerkene får jeg ikke bort, men de har gått fra å være traktorspor til å være tråklet søm.

Jeg har fått et nytt liv, og det er derfor jeg lagde VitamHelse (som først het Vita Univers) 

 

Vil du starte på din reise mot en varig livsstilsendring..

..men orker  ikke tanken på å "aldri skulle unne deg noe godt" hvis du vil gå ned i vekt, eller leve sunt?

 

Jeg hadde gitt opp. Trøtt og energiløs med fedme og ingen tiltro til min egen viljestyrke og kropp. Det var bare ikke meningen at jeg skulle ha et normalt forhold til mat og en normal størrelse på kroppen. Dette trodde jeg i mange år.

 

 

Til jeg knakk koden.

Jeg fant ut at jeg ikke trengte viljestyrke. Det var til og med enkelt fordi det var så utrolig mye god mat. Mat som gjorde at jeg ikke fikk sug etter søtt. Mat som GA meg energi. Det fins altså måter å få kroppen til å lystre på. Raskt til og med. Derfor sier jeg at det er enkelt. Men det er likevel en vei å gå til en varig livsstilsendring og en stabil vekt over tid. Jeg har gått i alle fellene som mulig er, jeg har hatt vektsvingninger og jeg har manglet motivasjon i perioder. Jeg vet hvordan det er. 

Du trenger ikke å finne opp kruttet på nytt. Du får enkelt kunnskapen du trenger.  Derfor pleier jeg å si at med oss så får du kart og kompass- Slik at DU får den raskeste veien til mål.

 

VitamHelse anbefales av stadig flere leger.

Vi samarbeider blant annet med Dr. Hexebergs Klinikk, Dr. Maitii Osterberg, ernæringsterapeut og kokebok forfatter Gunn- Karin Sakariassen og Helene Torkhildsen som er kostholdsveileder og kokk, helseskribent Anita Breivold med flere.

Jeg og mine samarbeidspartnere deler gjerne vår kunnskap. VitamHelse er et håndarbeid som har blitt lagd over flere år, som vil gjøre din vei til mål raskere.

Alt er basert på egenerfaring, erfaring fra våre kunder og forskning. Jeg har kostplaner, kursartikler, ulike kostprogram og oppskrifter. Alt er samlet på en plass.

 

Kjersti Romsaas Sundby: Nøkkelen til slankesuksess!

"Tett oppfølging: Med de individuelt tilpassede rådene Kjersti fikk av sin livsstilscoach Linn Kristin Brænden nærmest spiste hun seg ned i vekt" 

Norsk Ukeblad 

"Gikk ned over 20 kilo: Jeg fikk de praktiske rådene og oppskriftene slik at hverdagen med ny mat ble enkel- Og resultatene kom raskt. Jeg er så utrolig fornøyd! Å bruke Vita Univers og å få medisinsk oppfølging av Dr. Hexebergs klinikk ga meg resultatene og tryggheten jeg trengte for å komme i mål. Jeg var bekymret for blant annet kolesterolet.

 Kjersti Romsaas Sundby

 

Les flere sukessshistorier her 

Mine produkter og tjenester passer for deg som:

  • Vil få mer energi og bedre helse. Som vil gå ned i vekt med maks fettforbrenning, uten sult og søtsug
  • For deg som vil få den pålitelige informasjonen som du trenger, samlet på en plass.
  • For deg som ikke vil bruke unødig mange timer på nettsøk, eller ønsker å bruke tid på å finne fram i en jungel av råd som du ikke vet om du kan stole på. Vi har masse egenerfaring og fagkompetanse med på laget. 

Typiske effekter mine kunder opplever:

  • Færre betennelses symptomer i kroppen- F. eks bedring av Fibromyalgi
  • Bedre hormonbalanse- F. eks Mindre plager med overgangsalder og bedre hud
  • Bedring av mage/ tarm problemer
  • Bedre mattoleranse
  • Apetittregulering: Ingen blodsukkerstigning- Kan stole på kroppens sult- og metthetssignaler
  • Vektregulering
  • Overskudd og energi, glede og mestring

...Det har jeg og mine samarbeidspartnere. Vi hjelper deg så det blir enkelt å starte og enkelt å fortsette. 

Vårt mål er at du skal få mer energi og overskudd. - Og en vekt som passer for deg. Ved å gi kroppen gode byggesteiner vil den bygge deg en sterk kropp som vil den vare lenge -Og du vil få økt livskvalitet. Vårt kosthold blir raskt en brikke i puslespillet som hjelper deg med å få kroppen over på ditt lag. Da får du energi- Og du mister ekstra fett.

  

 

Du trenger ikke å gå sulten, plages av søtsug eller spise kjedelig. Enkle grep gir deg spennende mat slik at du får resultater på den raskeste og mest behagelige måten. Det er til og med rom for ekstra kos. Vi har tipsene

 

Bli gjerne med i vår facebookgruppe og følg oss på instagram

 

"Hei! Takk for gode råd og hjelp på veien til å bli kvitt søtsug og "sukkeravhengighet " 😊 Så mange flotte oppskrifter i universet. Oversiktlig og lettvint å finne fram i 👍 Og ikke minst vill jeg si takk til deg for raske svar på Mail og melding når jeg har lurt på noe. Terningkast 6 til VitamHelse!" Elin