Snickers

Ingredienser
- 2 dl kremfløte
- 100 g meierismør
- 2 ts vaniljepulver
- 2 ss sukrin gold+ noen dråper stevia med toffe
- .
- I tillegg:
- 125 g salte peanøtter
- 150 g mørk sjokolade 70%
- .
- 1 servering=30g
Tid
90 min
Antall porsjoner
20
Slik gjør du
Bland fløte, smør, vaniljepulver og søtningsmiddel etter ønske.
Smak deg fram til hvor søt du ønsker den. Søtsmaken avtar noe når fudgen står i kjøleskap/ blir kald, så ha den gjerne litt ekstra søt.
Fudgen skal koke lenge på middels varme i en teflongryte. Du skal røre minst mulig i gryta. Blandingen skal få en gylden karamellfarge og ha kokt inn til ca halv mengde, eller til den har fått en "tykklig" konsistens. Det kan fort ta rundt en halv time før den er klar.
Ta litt fuge på en skje for å se om den er ferdig: Hvis massen stivner raskt i kantene er den klar.
Kle så en form med bakepapir, eller bruk en silikonform. Hell den lett avkjølte fugen over i formen og la den avkjøle seg litt. Dryss over peanøtter, og trykk dem ned i fugen. La massen stivne og avkjøles helt i frys eller kjøleskap.
Del fugen i passelig store biter og dypp i smeltet sjokolade.
Tips! Bitene er lettest å dyppe når de er frosne eller iskalde.
Oppbevares i kjøleskap eller frysen. De tiner raskt, og i frysen bevarer du kvaliteten og holdbarheten bedre.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 3022,7 | kcal |
Proteiner | 45 | proteiner |
Fett | 270,5 | gram |
Karbohydrater | 99,7 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 1511.35 | kcal |
Proteiner | 2.25 | proteiner |
Fett | 135.25 | gram |
Karbohydrater | 49.85 | gram |
Relaterte oppskrifter

Marsipan- Den Sunneste
120 min

Anitas bar i hjerter
17 min

Fri sjokolade
10 min