Cheddar pai

Cheddar pai

Ingredienser

  • 500 g kjøttdeig
  • 3 ss løkpulver
  • 3 stk egg
  • 160 g majones 1 pk
  • 60 g kremfløte
  • 250 g revet cheddarost

Slik gjør du

Stek kjøttdeig. Bland i løkpulver og litt salt og pepper. Rør inn 3/4 del av osten, spar litt til å ha på toppen av paien. Hell kjøttdeigen over i en paiform eller lignende.


Bland sammen majones, fløte og egg sammen med litt salt og pepper. Bre blandingen ut over kjøttet og legg på resten av osten på toppen.


Stekes på 180 grader i 30-35 minutter eller til det bobler.  La hvile i 10 minutter før servering.

 

Tips! Spis gjerne sammen med en salat med 1 ts vinaigrette eller basilikumsmajones til.
Da får du ett bedre forhold mellom protein og fett.

 

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 3504,2 kcal
Proteiner 125,4 proteiner
Fett 317,7 gram
Karbohydrater 34,7 gram
Pr. porsjon
Kalorier 584,03 kcal
Proteiner 20,9 proteiner
Fett 52,95 gram
Karbohydrater 5,78 gram