Ketchup på tomatpure- Fermentert

Ingredienser
- 3 stk Glass tomatpure
- 3.5 ss startkultur*
- 2 ss Eplecidereddik
- 1 ts Salt
- 1 ts Allehånde
- 25 g 1 servering
Tid
10 min
Antall porsjoner
26
Slik gjør du
*Startkultur: Bruk myse, Vitobisoa eller Molkosan. Følg bruksanvisning på pakken.
Bland alle ingrediensene i en bolle og rør godt.
Ta ketsjupen over på glass og lukker lokket. Ha et par cm til toppen i hvert glass.
Sett ketchupen et lunt sted hvor du lar den stå i ca 2 dager. Oppbevares i kjøleskapet.
Ketchupen er også god med et fedd hakket hvitløk, 1 chili/ litt chiliolje og litt finhakket sjalottløk i.
Visste du at?
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 188,9 | kcal |
Proteiner | 8,1 | proteiner |
Fett | 1,3 | gram |
Karbohydrater | 43,1 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 72.65 | kcal |
Proteiner | 3.12 | proteiner |
Fett | 0.5 | gram |
Karbohydrater | 16.58 | gram |