Ketchup på tomatpure- Fermentert

Ketchup på tomatpure- Fermentert

Ingredienser

  • 3 stk Glass tomatpure
  • 3.5 ss startkultur*
  • 2 ss Eplecidereddik
  • 1 ts Salt
  • 1 ts Allehånde
  • 25 g 1 servering

Tid

10 min


Antall porsjoner

26


Slik gjør du

*Startkultur: Bruk myse, Vitobisoa eller Molkosan. Følg bruksanvisning på pakken.

 

Bland alle ingrediensene i en bolle og rør godt.

Ta ketsjupen over på glass og lukker lokket. Ha et par cm til toppen i hvert glass. 

Sett ketchupen et lunt sted hvor du lar den stå i ca 2 dager. Oppbevares i kjøleskapet. 

 

Ketchupen er også god med et fedd hakket hvitløk, 1 chili/ litt chiliolje og litt finhakket sjalottløk i. 

 

Visste du at?


Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 188,9 kcal
Proteiner 8,1 proteiner
Fett 1,3 gram
Karbohydrater 43,1 gram
Pr. porsjon
Kalorier 72.65 kcal
Proteiner 3.12 proteiner
Fett 0.5 gram
Karbohydrater 16.58 gram