Hamburger

Hamburger

Ingredienser

  • 300 g kjøttdeig
  • 1 ts hvitløkpulver
  • 1 ts chilipulver
  • 1 ts salt
  • .
  • Tilbehør:
  • 4 stk skivet cheddarost
  • 4 stk stekt bacon
  • 2 stk store tomatskiver
  • 2 stk tynne skiver løk
  • 8 stk blad med hjertesalat

Tid

20 min


Antall porsjoner

2


Slik gjør du

Lag farse av kjøttdeig, salt og krydder. Form den til to boller som du presser flate. La hamburgeren romtempereres før steking, da mister du ikke så mye kjøttsaft.

 

Legg på osten på slutten av steketiden. Legg burgeren i hjertesalat. Mekk den ferdig med stekte baconskiver, og tilbehør.

Kan kombineres med hjemmelaget, ketchup, Sennep, syltet agurk

 

Tips! Smaker knallgodt på en ostebolle og ei skive rødløk.







Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 983,8 kcal
Proteiner 48,1 proteiner
Fett 79,2 gram
Karbohydrater 18,4 gram
Pr. porsjon
Kalorier 4919 kcal
Proteiner 240.5 proteiner
Fett 396 gram
Karbohydrater 92 gram