Irenes Sjokoladekos

Irenes Sjokoladekos

Ingredienser

  • 200 g kremost naturell
  • 100 g sjokolade sukkerfri
  • 3 dl kremfløte
  • 2 ss kaffe
  • 1 ts vanilje ekstrakt

Slik gjør du

Pisk sammen kremfløte og naturell kremost. Smelt sjokoladen på lav varme sammen med kaffe. Ha i vaniljeekstrakt.

 

Bland sjokoladeblandingen med kremen når det er litt avkjølt. Fordel desserten i porsjonsglass og sett dem i kjøleskapet til avkjøling. 

 

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 1901,5 kcal
Proteiner 27,9 proteiner
Fett 177,0 gram
Karbohydrater 65,8 gram
Pr. porsjon
Kalorier 316,92 kcal
Proteiner 4,65 proteiner
Fett 29,5 gram
Karbohydrater 10,97 gram