Irenes Sjokoladekos

Irenes Sjokoladekos

Ingredienser

  • 200 g kremost naturell
  • 100 g sjokolade sukkerfri
  • 3 dl kremfløte
  • 2 ss kaffe
  • 1 ts vanilje ekstrakt

Tid

15 min min


Antall porsjoner

6


Slik gjør du

Pisk sammen kremfløte og naturell kremost. Smelt sjokoladen på lav varme sammen med kaffe. Ha i vaniljeekstrakt.

 

Bland sjokoladeblandingen med kremen når det er litt avkjølt. Fordel desserten i porsjonsglass og sett dem i kjøleskapet til avkjøling. 

 

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 1901,5 kcal
Proteiner 27,9 proteiner
Fett 177,0 gram
Karbohydrater 65,8 gram
Pr. porsjon
Kalorier 3169.17 kcal
Proteiner 46.5 proteiner
Fett 295 gram
Karbohydrater 109.67 gram