hakkebøf m/ løk

hakkebøf m/ løk

Ingredienser

  • 600 g karbonadedeig
  • 1 stk løk
  • 1 ss ekte smør
  • 2 ss olje
  • 1 ts grovmalt pepper
  • 1 ts salt

Slik gjør du

Du bestemmer selv hvordan du steker hakkebøf, rå, medium eller gjennomstekt.

 

La kjøttdeigen få romtemperatur. Kna sammen kjøttdeig, salt og pepper. Del kjøttdeigen opp i 4 tykke bøffer som stekes på middels varme, 5 minutter på hver side.

 

Bøffene kan godt være rosa inni.

 

Kutt opp løken og la den surre  med olje i pannen. Når løken faller sammen tilsettes salt og pepper.

 

 

 

Tips! Server bøffene med salat og stekt løk, på en lavkarbo brødskive hvis du spiser dette. Tradisjonelt dansk tilbehør er rødbeter, syltede agurker og kapers.

 

Visste du at?

....man skal være veldig forsiktig med å spise rå kjøttdeig. Da bør du heller bruke rent oksekjøtt. Kjøttdeig av svin kan ikke brukes rå.

 


Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 1063,5 kcal
Proteiner 116,1 proteiner
Fett 61,1 gram
Karbohydrater 10,1 gram
Pr. porsjon
Kalorier 177,25 kcal
Proteiner 19,35 proteiner
Fett 10,18 gram
Karbohydrater 1,68 gram