Grillskiver m/ salat
![Grillskiver m/ salat](http://portal.vitamhelse.no/media/1001/g1.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1024&height=576&rnd=131146411680000000)
Ingredienser
- 300 g grillskiver
- 4 stk blad fra romansalat
- 20 g gulrot
- .
- Dressing:
- 2 ss kesam orginal
- 2 ss olivenolje
- 10 g sesamfrø
- 1 ss karse
- 1 ts salt
Tid
20 min
Antall porsjoner
3
Oppskriften kommer fra Grys lavkarbo
Slik gjør du
Grillskivene grilles eller stekes i panne på medium varme. Kutt gulrot i tynne skiver før de lettkokes eller forvelles. Kutt salaten i strimler og hell over olivenolje.
Lag dressing ved å blande alle ingrediensene.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 867,2 | kcal |
Proteiner | 57,0 | proteiner |
Fett | 68,2 | gram |
Karbohydrater | 5,2 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 2890.67 | kcal |
Proteiner | 190 | proteiner |
Fett | 227.33 | gram |
Karbohydrater | 17.33 | gram |
Relaterte oppskrifter
![Nakkekotelett m/ soppstuing](http://portal.vitamhelse.no/media/1008/dsc_02921.jpg?anchor=center&mode=crop&width=320&height=180&rnd=131146411670000000)
Nakkekotelett m/ soppstuing
20 min
![hakkebøf m/ løk](http://portal.vitamhelse.no/media/1011/canva-raw-patty-with-spices.jpg?anchor=center&mode=crop&width=320&height=180&rnd=132237346860000000)
hakkebøf m/ løk
30 min
![Indrefilet av svin](http://portal.vitamhelse.no/media/1038/canva-baked-pork-meat-wrapped-in-bacon.jpg?anchor=center&mode=crop&width=320&height=180&rnd=132312913230000000)
Indrefilet av svin
20 min