Indrefilet av svin

Ingredienser
- 80 g svin indrefilet
- 60 g rød paprika
- 75 g løk
- 4 stk sjampinjong
- 2 stk hvitløksfedd
- 28 g smør (2 ss)
Tid
20 min
Antall porsjoner
1
Slik gjør du
La kjøttet bli romptemperert slik at du beholder kjøttsaften i kjøttet. Kutt opp paprika, sopp og løk. Ta rikelig med meierismør i en middelsvarm stekepanne. Surr grovhakket hvitløk i smøret. Stek den romtempererte svinefileten på middels varme.
Tilsett grønnsakene når du selv ønsker, gjerne samtidig med fileten i panna hvis du liker grønnsakene godt stekt. Du kan bruke andre grønnsaker også
Server gjerne med hvitløksmør på toppen hvis du trenger mer fett enn stekesyen.
Tips! Pakk gjerne inn fileten inn i bacon, det smaker nydelig.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 363 | kcal |
Proteiner | 21,2 | proteiner |
Fett | 26,3 | gram |
Karbohydrater | 9,1 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 363 | kcal |
Proteiner | 212 | proteiner |
Fett | 263 | gram |
Karbohydrater | 91 | gram |