Indrefilet av svin

Indrefilet av svin

Ingredienser

  • 80 g svin indrefilet
  • 60 g rød paprika
  • 75 g løk
  • 4 stk sjampinjong
  • 2 stk hvitløksfedd
  • 28 g smør (2 ss)

Tid

20 min


Antall porsjoner

1


Slik gjør du

La kjøttet bli romptemperert slik at du beholder kjøttsaften i kjøttet. Kutt opp paprika, sopp og løk. Ta rikelig med meierismør i en middelsvarm stekepanne. Surr grovhakket hvitløk i smøret. Stek den romtempererte svinefileten på middels varme.

 

Tilsett grønnsakene når du selv ønsker, gjerne samtidig med fileten i panna hvis du liker grønnsakene godt stekt. Du kan bruke andre grønnsaker også

 

Server gjerne med hvitløksmør på toppen hvis du trenger mer fett enn stekesyen.

 

Tips! Pakk gjerne inn fileten inn i bacon, det smaker nydelig. 





Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 363 kcal
Proteiner 21,2 proteiner
Fett 26,3 gram
Karbohydrater 9,1 gram
Pr. porsjon
Kalorier 363 kcal
Proteiner 212 proteiner
Fett 263 gram
Karbohydrater 91 gram