Gratinert sellerirot

Gratinert sellerirot

Ingredienser

  • 1 stk sellerirot
  • 3 dl kremfløte
  • 250 g revet ost
  • 2 stk fedd hvitløk
  • 1 stk løk
  • 1 ss smør
  • 2 ts salt
  • 2 ts pepper

Tid

60 min


Antall porsjoner

6


Slik gjør du

Kutt sellerirot i lange terninger eller i tynne skiver. Smør en ildfast form med smør og legg sellerirot, salt, pepper, løk og hvitløk lagvis.

 

Hell på 1 boks med fløte, og sett i ovn i ca 30 min.

 

Ta formen ut etter 30 min og ha på ca 250 gr revet ost, og stek videre i 30 min.

 

 

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 2248,4 kcal
Proteiner 86,2 proteiner
Fett 191,5 gram
Karbohydrater 35,7 gram
Kostfiber 14,1 gram
Pr. porsjon
Kalorier 3747.33 kcal
Proteiner 143.67 proteiner
Fett 319.17 gram
Karbohydrater 59.5 gram
Kostfiber 23.5 gram