Gratinert sellerirot

Ingredienser
- 1 stk sellerirot
- 3 dl kremfløte
- 250 g revet ost
- 2 stk fedd hvitløk
- 1 stk løk
- 1 ss smør
- 2 ts salt
- 2 ts pepper
Tid
60 min
Antall porsjoner
6
Slik gjør du
Kutt sellerirot i lange terninger eller i tynne skiver. Smør en ildfast form med smør og legg sellerirot, salt, pepper, løk og hvitløk lagvis.
Hell på 1 boks med fløte, og sett i ovn i ca 30 min.
Ta formen ut etter 30 min og ha på ca 250 gr revet ost, og stek videre i 30 min.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 2248,4 | kcal |
Proteiner | 86,2 | proteiner |
Fett | 191,5 | gram |
Karbohydrater | 35,7 | gram |
Kostfiber | 14,1 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 3747.33 | kcal |
Proteiner | 143.67 | proteiner |
Fett | 319.17 | gram |
Karbohydrater | 59.5 | gram |
Kostfiber | 23.5 | gram |