Coleslaw med egg

Coleslaw med egg

Ingredienser

  • 0.5 stk hodekål, strimlet
  • 7 stk hardkokte egg
  • 95 g syltet ingefær, kuttet i mindre biter
  • 3 stk eggeplommer (her tar du så mye du ønsker selv)
  • 1 ss eddik
  • 165 g majones (tilpass resten av ingrediensene slik at det blir passe tørt)
  • 1 stk kapers, hakket
  • krydder (F. eks persille, dill, purre, hvitløk)
  • salt og pepper

Tid

20 min


Antall porsjoner

12


Slik gjør du

Kok eggene til de er hardkokte. Tilsett grovrevet kål og de andre ingrediensene. La gjerne smaken sette seg noen timer før servering, men det er ikke nødvendig. 

 

Tips! Hvis du dropper egg, ingefær og kapers, så får du en god coleslaw ved å tilsette en dæsj sennep og strimlet rå løk.



Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 2445,7 kcal
Proteiner 79,4 proteiner
Fett 194,3 gram
Karbohydrater 97,5 gram
Pr. porsjon
Kalorier 2038.08 kcal
Proteiner 66.17 proteiner
Fett 161.92 gram
Karbohydrater 81.25 gram