Coleslaw

Coleslaw

Ingredienser

  • 500 g hodekål
  • 1 stk gulrot
  • 1 stk løk
  • 1 stk pose ekte majones
  • 1 stk boks seter rømme
  • 1 ss grov sennep
  • 1 ts eddik
  • 1 porsjon= 124g

Tid

15 min


Antall porsjoner

10


Slik gjør du

Rør sammen majones, rømme, sennep og eddik. Riv kål i strimler med foodprocessor eller kutt tynne skiver med en skarp kniv.

 

Tips! Du kan fint variere ingrediensene. F.eks kan du bytte ut løk med stangselleri, eller tilsett litt revet rødbete. Coleslaw passer til det meste.

 

 

Visste du at?

Hvis du spiser Paleo kan du droppe Seterrømmen i retten og bare bruke majones. 

 

.... Selv om det er litt karbohydrater i denne retten, kan du som regel spise mye av dette uten å være redd for å få i deg for mye karbohydrater. Kutt eventuelt ut gulrot. Karbohydrater fra grønnsaker med lite stivelse og sukker i seg er sunt, og kål er supermat. 

 

Denne retten holder seg mange dager i kjøleskap, og er ofte best etter ett par dager. 


Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 2482,6 kcal
Proteiner 24,7 proteiner
Fett 238,9 gram
Karbohydrater 57,3 gram
Pr. porsjon
Kalorier 2482.6 kcal
Proteiner 24.7 proteiner
Fett 238.9 gram
Karbohydrater 57.3 gram