Eggesalat

Eggesalat

Ingredienser

  • 6 stk egg
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 dl majones
  • 2 ss sennep
  • 3 ss purre/vårløk

Slik gjør du

Hardkok eggene ( ca 10 minutter) og skyll dem i kaldt vann. Del eggene først i skiver og så i biter. Bland sammen de andre ingrediensene, og rør inn eggebitene.

 

Smak til med salt og grovkvernet pepper, litt sitron eller 1 liten dæsj eddik. Det er også godt med hvit pepper i.

 

Tips! Spis eggesalaten i en wrap av hjertesalat. 

 

 

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 1542,0 kcal
Proteiner 49,1 proteiner
Fett 149,4 gram
Karbohydrater 9,6 gram
Kostfiber 0,4 gram
Pr. porsjon
Kalorier 385,5 kcal
Proteiner 12,27 proteiner
Fett 37,35 gram
Karbohydrater 2,4 gram
Kostfiber 0,1 gram