kotelett med grønnsaker

kotelett med grønnsaker

Ingredienser

  • 200 g nakkekotelett
  • 200 g sjampinjong
  • 200 g squash
  • 75 g løk
  • 60 g paprika
  • 2 ss smør
  • 2 stk hvitløksfedd
  • pepper
  • 1 ts maldon havsalt

Tid

40 min


Antall porsjoner

2


Slik gjør du

Finhakk hvitløk og fres på middels varme i 1 ss meierismør. Fjern hvitløksbitene og stek så koteletten på middels varme. Dryss på Maldon havsalt og kvern pepper over. 

 

Mens koteletten steker kutter du opp sopp, paprika, løk og squash i små biter. Når koteletten er ferdig stekt legger du den over på en tallerken. Skru så opp varmen på stekepanna og fres grønnsakene på sterk varme. 

 

 



Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 784,8 kcal
Proteiner 48,0 proteiner
Fett 58,0 gram
Karbohydrater 13,9 gram
Pr. porsjon
Kalorier 3924 kcal
Proteiner 240 proteiner
Fett 290 gram
Karbohydrater 69.5 gram