Fylte biff-tomater

Fylte biff-tomater

Ingredienser

  • 4 stk bifftomater
  • 4 stk egg
  • 2 ss kremfløte
  • 10 g jarlsberg ost
  • 6 g ferskrevet parmesan
  • ferskrevet muskattnøtt
  • salt og pepper

Slik gjør du

Skjær et lokk av tomatene og ta ut frø og skillevegger. Snu dem opp-ned så all væske renner ut.


Visp sammen egg og fløte og smak til med ferskrevet muskattnøtt, salt og pepper. Ha i Jarlsbergost og ferskrevet parmesan. Fordel eggemassen i tomatene. Sett dem i et ildfast fat med "lokkene" ved siden av og bak dem midt i ovnen til eggene har stivnet.

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 594,3 kcal
Proteiner 38,6 proteiner
Fett 38,7 gram
Karbohydrater 17,7 gram
Pr. porsjon
Kalorier 148,57 kcal
Proteiner 9,65 proteiner
Fett 9,68 gram
Karbohydrater 4,43 gram