Sjoko formkake

Ingredienser
- 6 stk egg
- 100 g valnøtter
- 30 g kokosmasse
- 70 g tagatesse
- 60 g sukrin gold
- 100 g kakaosmør
- 1 dl kokosmelk
- 50 g kakaomasse* (Se tips)
- 1 ss kald kaffe
- 3 stk dråper stevia karamell
- 2 ts bakepulver
- 1servering=ca 85g
Tid
35 min
Antall porsjoner
10
Slik gjør du
Pisk de 6 eggene luftig (tilnærmet lik eggedosis) sammen med ett par saltkorn. Grovhakk valnøttene.
Smelt i gryte på svak varme:
kakaomasse, kakaosmør, stevia karamell, Tagtesse, Sukrin gold, kald kaffe. Når alt er smeltet fint sammen rører du inn kokosmelk.
Bland forsiktig inn sjokoladeblandingen i eggdosisen. Tilsett så nøtter, kokos, og bakepulver. Smak til at du synes kaken er passe søt. Husk at hvis du skal servere den kald, vil den smake mindre søtt.
Stek på 180 grader i ca 30 min, i rund kakeform.
Tips! Hvis du ikke har rå kakaomasse og kakaosmør så kan du bruke 130 gram mørk sjokolade i stedet. (Minst 70%)
Server gjerne med friske bær.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 2976,8 | kcal |
Proteiner | 66,4 | proteiner |
Fett | 274,1 | gram |
Karbohydrater | 82,9 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 2976.8 | kcal |
Proteiner | 66.4 | proteiner |
Fett | 274.1 | gram |
Karbohydrater | 82.9 | gram |