Scampi ris

Scampi ris

Ingredienser

  • 150 g kokte scampi
  • 2 stk egg
  • 200 g rå blomkålbuketter
  • 150 g frosne erter
  • 4 stk babygulrøtter
  • 2 stk vårløk
  • 2 stk fedd hvitløk
  • 3 ts soyasaus
  • 2 ts olivenolje
  • .
  • 1 servering=ca 230g

Tid

15 min


Antall porsjoner

3


Slik gjør du

Stek eller wok hvitløk og den hvite delen av vårløken i 2 minutter på medium varme i 1 ts olivenolje.

 

Tilsett små blomkålbuketter, gulrøtter, og 1 ts olivenolje. Stek, mens du rører konstant i 7 minutter.

 

Ha så i erter, reker og soyasaus. Stek videre mens du rører i 3-4 minutter til. Legg alle ingrediensene til side i woken og knus de to eggene. La dem steke litt og rør det så inn med resten av ingrediensene. La det steke 2-3 minutter til.

 

Pynt med grønn vårløk.

 

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 541,6 kcal
Proteiner 54,2 proteiner
Fett 22,8 gram
Karbohydrater 20,4 gram
Pr. porsjon
Kalorier 1805.33 kcal
Proteiner 180.67 proteiner
Fett 76 gram
Karbohydrater 68 gram