salat wrap

salat wrap

Ingredienser

  • 100 g skinke
  • 100 g agurk
  • 50 g ruccola
  • 1 stk tomat
  • 28 g aioli
  • 5 stk store salatblader
  • .
  • 1servering=ca 210g

Tid

5 min


Antall porsjoner

2


Slik gjør du

Kjøp den reneste skinken med høyest mulig kjøttprosent og lite sukker/ karbohydrater. Unngå skinke som er tilsatt natriumnitritt.  Pragerskinke eller Porchetta smaker nydelig. 

 

Legg skinken i et blad med hjertesalat, og grønnsaker etter smak, som agurk, tomat og ruccola. Legg på aioli. Rull sammen og spis som en wrap. 

 

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 376,8 kcal
Proteiner 22 proteiner
Fett 28,5 gram
Karbohydrater 6,5 gram
Pr. porsjon
Kalorier 1884 kcal
Proteiner 11 proteiner
Fett 142.5 gram
Karbohydrater 32.5 gram