Rekesalat

Rekesalat

Ingredienser

  • 320 g ekte majones (2 poser)
  • 400 g avrente reker i lake
  • 6 stk egg kokt (store9
  • 1 ts dijon sennep
  • 1 ts hvit pepper malt
  • 1 ts cayennepepper
  • 1 ts salt
  • 1 dl syltet agurk
  • .
  • 1 servering=55g

Slik gjør du

Kok eggene i ca 10 min og kutt i små biter. Klem kraften ut av rekene og bland i. Finhakk sylteagurkene i små biter. Bland i resten av ingrediensene.

 

Tips! La den gjerne stå noen timer så smakene får satt seg.

 

 

 



Visste du at?

.... En porsjon er ca 50 gram.

 


Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 3043,5 kcal
Proteiner 106,3 proteiner
Fett 145,9 gram
Karbohydrater 39,6 gram
Pr. porsjon
Kalorier 152,18 kcal
Proteiner 5,32 proteiner
Fett 7,29 gram
Karbohydrater 1,98 gram