Rekesalat

Ingredienser
- 320 g ekte majones (2 poser)
- 400 g avrente reker i lake
- 6 stk egg kokt (store9
- 1 ts dijon sennep
- 1 ts hvit pepper malt
- 1 ts cayennepepper
- 1 ts salt
- 1 dl syltet agurk
- .
- 1 servering=55g
Tid
15 min
Antall porsjoner
20
Slik gjør du
Kok eggene i ca 10 min og kutt i små biter. Klem kraften ut av rekene og bland i. Finhakk sylteagurkene i små biter. Bland i resten av ingrediensene.
Tips! La den gjerne stå noen timer så smakene får satt seg.
Visste du at?
.... En porsjon er ca 50 gram.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 3043,5 | kcal |
Proteiner | 106,3 | proteiner |
Fett | 145,9 | gram |
Karbohydrater | 39,6 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 1521.75 | kcal |
Proteiner | 53.15 | proteiner |
Fett | 72.95 | gram |
Karbohydrater | 19.8 | gram |
Relaterte oppskrifter

Lakserullader
40 min

Aubergineruller med tomatsaus
30 min

Risotto (blomkål)
20 min