Lakserullader

Lakserullader

Ingredienser

  • 200 g røkelaks
  • 1 dl Creme Fraiche
  • 200 g kremost med urter
  • fersk basilikum
  • gressløk
  • fersk grovkvernet pepper
  • 125 g 1 servering

Tid

40 min


Antall porsjoner

4


Slik gjør du

Hakk ønsket mengde fersk basilikum. Så legger du laksen tett på plastfolie. Bland ost og Creme Fraiche. Smør osteblandingen på laksen. 

Dryss på krydder og urter.

 

Lag en rull av laksen ved hjelp av plastfolien. Denne lar du ligge i frysen i 30 minutter.

Fjern folien, skjær ruladen i ca 1/2-1 cm tykke skiver. Pynt med litt gressløk, og ta på nykvernet pepper.

 



Visste du at?

.... Du kan lage denne oppskriften paleo ved å ta bort osten og bruke annet spennende fyll? F. Eks kan du fylle laksen med pesto, noen drypp god balsamico eddik, kald sennepssaus eller urtemajones. 




Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 1235,1 kcal
Proteiner 60,7 proteiner
Fett 105,4 gram
Karbohydrater 9,6 gram
Pr. porsjon
Kalorier 3087.75 kcal
Proteiner 151.75 proteiner
Fett 263.5 gram
Karbohydrater 24 gram