Pepperrotdressing

Pepperrotdressing

Ingredienser

  • 2 dl seterrømme
  • 3 ss revet pepperrot
  • 1 ts sukrin melis
  • 1 ts eddik/ sitronsaft av en halv sitron
  • Salt. Smak til
  • .
  • 1servering=50g

Slik gjør du

Rør rømmen og smak til med saften av presset sitron/ eddik, Sukrin melis  og revet pepperrot. Vær forsiktig med pepperroten, smaken blir sterkere når kremen har stått en stund. Revet pepperrot kan eventuelt kjøpes på tube.

 

Tips! Lag en lekker pepperrotkrem til fest ved å blande inn 2 dl pisket kremfløte. 

 

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 692,5 kcal
Proteiner 4,9 proteiner
Fett 70,3 gram
Karbohydrater 11,2 gram
Pr. porsjon
Kalorier 138,5 kcal
Proteiner 0,98 proteiner
Fett 14,06 gram
Karbohydrater 2,24 gram