Omelettrull

Omelettrull

Ingredienser

  • 100 g kremost med gressløk
  • 150 g creme fraiche
  • 4 stk vårløk
  • ferske urter
  • 4 stk egg
  • 3 ss kremfløte
  • .
  • 1 servering=280g

Tid

10 min


Antall porsjoner

2


Slik gjør du

Pisk sammen fyllet: Kremost piskes luftig og blandes med creme fraiche, vårløk og ferske urter. 

 

Visp sammen egg og fløte, salt og pepper. Bre røra ut i en langpanne størrelse 20x30 størrelse med bakeark under. Stekes i stekeovnen ca 8 minutter. Når rullen er nesten helt gjennomstekt tar du den ut og smører på fyllet. Rull sammen. 

 





Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 1165,2 kcal
Proteiner 41,8 proteiner
Fett 105,2 gram
Karbohydrater 11,8 gram
Pr. porsjon
Kalorier 5826 kcal
Proteiner 209 proteiner
Fett 526 gram
Karbohydrater 59 gram