Omelett

Omelett

Ingredienser

  • 1 stk egg
  • 2 stk eggeplommer
  • 2 ss vann
  • 1 ss smør
  • .

Slik gjør du

Sett en stekepanne på platen, ha i en klatt smør. Bland egg, eggeplommer og vann. Visp lett sammen.

 

Med en stekespade drar du eggemassen inn mot midten hele tiden. Trekk omeletten av platen før eggemassen på toppen er helt stiv. Du kan eventuelt legge lokk på og skru ned varmen til et minimum og spise den når eggemassen har stivnet. 

 

Varier omeletten med forskjellige typer toppinger. For eksempel er det godt med chiliolje, aioli, cheddar ost, pesto, ruccola,urtekrydder, fetaost og cherrytomat.

 

Visste du at?

.... For å gi omeletten en mildere smak kan du bruke fløte, rømme eller kokosmelk i stedet for vann. 


Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 302,0 kcal
Proteiner 13,1 proteiner
Fett 27,6 gram
Karbohydrater 0,4 gram
Pr. porsjon
Kalorier 302 kcal
Proteiner 13,1 proteiner
Fett 27,6 gram
Karbohydrater 0,4 gram