Kyllinglår

Kyllinglår

Ingredienser

  • 4 stk Kyllinglår (100g pr stk)
  • 1 ss olje
  • krydder, salt og pepper

Tid

20 min


Antall porsjoner

5



Oppskriften kommer fra http://www.matprat.no/MatPrat/MatNyttig/Pa-kjokkenet-ditt/Tilberedning/Slik-griller-du-kylling/


Slik gjør du

Ferdigstekte kyllinglår, eller kyllingklubber, representerer særlig hverdagsgrilling på en god måte. Krydre gjerne litt ekstra, eller pensle med en god grillolje. Grill med varmen direkte under kjøttet, og bruk god varme. Snur du den ofte blir den ikke svidd, og du får den deilige og sprø stekeflaten.

 

Visste du at?

.... Du kan med fordel ta over 1 ss god olivenolje for at måltidet skal bli riktig etter lavkarboformelen. Hvis du vil spise keto, så kan du gjerne dyppe lårene i aioli eller annen fet dip, slik at du får enda mer fett i måltidet. 

 


Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 1456,0 kcal
Proteiner 124,4 proteiner
Fett 106,5 gram
Karbohydrater 0 gram
Pr. porsjon
Kalorier 2912 kcal
Proteiner 248.8 proteiner
Fett 213 gram
Karbohydrater 0 gram