estragonmajones

estragonmajones

Ingredienser

  • 1 stk eggeplomme
  • 2 ss estragon
  • 0.5 ts dijon sennep
  • 2 dl olivenolje
  • salt og pepper

Tid

10 min


Antall porsjoner

10


Slik gjør du

I denne oppskriften kan du bruke fersk, finhakket estragon, syltet eller tørket. Hvis du bruker tørket urt så vær obs på at den vil gi mindre smak. En blanding av ulike typer er veldig godt.

 

Alt utenom oljen piskes i ett minutt. Tilsett oljen under piskingen, først dråpevis, så i en tynn stråle. Majonesen skal være glatt og tykk.

Smak til med salt og pepper.



Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 1677,8 kcal
Proteiner 4,2 proteiner
Fett 183,7 gram
Karbohydrater 1,7 gram
Pr. porsjon
Kalorier 1677.8 kcal
Proteiner 4.2 proteiner
Fett 183.7 gram
Karbohydrater 1.7 gram