Kålruletter

Kålruletter

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig
  • 1 stk egg
  • 3 dl kraft (evt vann om du ikke har kraft)
  • 10 stk kål blader
  • ts muskat
  • ts ingefær
  • ts salt

Slik gjør du

Miks kjøtt, egg og krydder godt i en kjøkkenmaskin.

 

Skyll kålbladene og legg i kokende vann i ca ett minutt før de avkjøles litt. Dette gjør bladene myke å jobbe med. Skjær vekk den tykkeste delen av stilken.

 

Legg en klatt kjøtt på bladet og pakk inn kjøttet med bladet. eg rullet og pakket inn på sidene. Legg dem i en ildfast form. Hell så kraft over og legg folie eller lokk over formen. Stekes i ca 30 min på 200 grader.

 

Tips! Oppskriften gir ca 10 stk



Visste du at?

.... Spis kålrulletene med fett tilbehør slik at du får et riktig sammensatt lavkarbomåltid.


Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 953,3 kcal
Proteiner 86,0 proteiner
Fett 59,6 gram
Karbohydrater 17,3 gram
Pr. porsjon
Kalorier 238,32 kcal
Proteiner 21,5 proteiner
Fett 14,9 gram
Karbohydrater 4,32 gram