Fylt paprika

Fylt paprika

Ingredienser

  • 70 g kjøttdeig
  • 2 båt hvitløk
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk sopp
  • 1 ss rømme
  • 1 ss smør
  • 2 ss revet parmesan
  • 2 stk skiver gulost
  • ønskede krydder og urter

Tid

30 min


Antall porsjoner

2


annonse

Vi hjelper deg!

Gjør oppskriftssøk: https://portal.vitamhelse.no/oppskrifterAvocado on WhatsApp 2.19.352

Kom i gang: Vi hjelper deg gjerne med kostholdsveiledning, e- kurs og kostplaner. Se vår butikk

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 225 grader.

Skjær av stilken og hele toppen av paprikaen, fjern frøene og det hvite på innsiden.

 

Hakk så opp sopp og hvitløk, og stek dem sammen med kjøttet i 1 ss med smør. Smak til med forskjellig krydder og urter, pepper og salt.

Fyll opp paprikaen, legg så et lag rømme (ca 1 ss), dryss over revet parmesan og topp det hele med hvitost. Strø gjerne litt krydder på toppen, smaker og lukter ekstra godt. 

 

Stekes i ca 15 minutt, litt over midt i ovnen.

 



Visste du at?

....Hvis du dropper parmesan ost, så er dette en fin Paleo oppskrift. Bruk da næringsgjær i stedet. 


Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 485,2 kcal
Proteiner 28,3 proteiner
Fett 36,7 gram
Karbohydrater 8,2 gram
Pr. porsjon
Kalorier 2426 kcal
Proteiner 141.5 proteiner
Fett 183.5 gram
Karbohydrater 41 gram