Festfin blomkål

Festfin blomkål

Ingredienser

  • 1 stk blomkål
  • 125 g sjampinjong
  • 3 ss valnøttolje (eller annen god olje med smak)
  • 2 ss frisk persille
  • 1 ss pepper
  • 2 ts salt

Tid

15 min


Antall porsjoner

4


Slik gjør du

Kok blomkålen hel i lettsaltet vann. Skjær sjampinjongen i skiver. Stekes i smør, tilsett olje og hakkede valnøtter, og smak til med salt og pepper.

 

Legg blomkålen på tallerken og hell over sopp og valnøtter. Dryss finhakket persille over.

 

Tips! Valnøttolje kan byttes med annen god olje.

 



Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 298,7 kcal
Proteiner 16,4 proteiner
Fett 17,0 gram
Karbohydrater 12,6 gram
Pr. porsjon
Kalorier 746.75 kcal
Proteiner 41 proteiner
Fett 42.5 gram
Karbohydrater 31.5 gram