Bakte rosenkål

Ingredienser
- 400 g rosenkål
- 1 stk hvitløk
- 3 stk hvitløksfedd, hakket
- 3 ss smør/ ghee
- 0.5 ss dijon Sennep
- havsalt
- fersk, grovkvernet pepper
- .
- 1 servering=100g
Tid
40 min
Antall porsjoner
5
Slik gjør du
Sett ovnen på 180 grader. Legg bakepapir på en stekeplate.
Del opp den hele hvitløken i båter. Ta av skallet. I tillegg tar du 3 hvitløksbåter som du finhakker. Hvis du bruker frosne rosenkål, så tiner du dem før bruk. Kutt dem i to på langs.
Bland alt sammen i en stor bolle. Spre så rosenkålene ut over bakepapiret. Når de er sprø er de ferdige. Smak til med havsalt og pepper.
Stekes i ca 20-30 minutt. Følg med.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 605,6 | kcal |
Proteiner | 26,2 | proteiner |
Fett | 37,9 | gram |
Karbohydrater | 30,1 | gram |
Kostfiber | 19,5 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 1211.2 | kcal |
Proteiner | 52.4 | proteiner |
Fett | 75.8 | gram |
Karbohydrater | 60.2 | gram |
Kostfiber | 39 | gram |
Relaterte oppskrifter

Squash spagetti
10 min

Salat med bacon og aioli
15 min

Aubergineruller med tomatsaus
30 min