Enkel osteomelett

Enkel osteomelett

Ingredienser

  • 2 stk egg
  • 10 g revet cheddar ost
  • 0.5 ss olivenolje

Tid

10 min


Antall porsjoner

1


Slik gjør du

Knekk eggene i en bolle, ta på salt og pepper og rør godt. Varm opp en liten stekepanne på svak varme. Rasp osten og sett til siden.

 

Tilsett 0,5 ss olivenolje i stekepannen og hell i eggemassen. Vend på stekepannen fram til eggemassen er jevn i pannen. Bruk gjerne en gaffel i tillegg.

 

Når omeletten begynner å stivne, men fortsatt har litt rå eggemasse på toppen, strør du på osten. Bruk en stekespade for å brette omeletten. Når den begynner å bli gylden på undersiden er den ferdig.

 

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 247,5 kcal
Proteiner 16,7 proteiner
Fett 19,9 gram
Karbohydrater 0,5 gram
Pr. porsjon
Kalorier 2475 kcal
Proteiner 167 proteiner
Fett 199 gram
Karbohydrater 5 gram