Tacobåt

Tacobåt

Ingredienser

  • 8 stk hjertesalat blader
  • 800 g kjøttdeig
  • 1 dl fløte
  • 2.5 dl vann
  • 6 ts tacokrydder
  • .
  • Lag guacamole:
  • 3 stk store avocado
  • 2 ts limejuice
  • 1 stk hakket hvitløksfedd
  • salt og pepper etter smak
  • .
  • Topping:
  • 2.5 dl revet, skarp cheddar
  • 8 stk teskje seter rømme
  • 1.2 dl salsa
  • 8 stk biter syltet jalapeno
  • 8 stk cherry tomater, delt i to
  • 1servering=ca 245g

Tid

25 min


Antall porsjoner

8


Slik gjør du

Brun kjøttdeig i en stor panne. Ha i tacokrydder, fløte og vann. Sett ned varmen, la småkoke til sausen tykner.

 

Lag guacamole:

Del avokado i to på langs, bruk en skje til å fjerne kjernen. Ta ut innmat og spar på skallet. Ha avokadoene i en stor bolle, bland inn limejuice, salsa, salt og pepper. Mos med gaffel til alt er godt blandet.

 

Ha guacamole i de tomme avokadoskallene. Ha så i tacokjøtt, ost, salsa, rømme jalapenos og tomater.

 

 



Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 3690 kcal
Proteiner 193,7 proteiner
Fett 305,3 gram
Karbohydrater 25,4 gram
Pr. porsjon
Kalorier 461.25 kcal
Proteiner 242.12 proteiner
Fett 381.62 gram
Karbohydrater 31.75 gram