Sellerirotsalat

Sellerirotsalat

Ingredienser

  • 1 stk sellerirot
  • 2 stk squash
  • smør til steking
  • .
  • Til dressingen:
  • 1 stk pose majones
  • 1 stk boks seterrømme
  • 1 ss grov sennep
  • 1 ss HP saus (Kan droppes)
  • 2 ts eddik
  • Urtekrydder, grovkvernet pepper, havsalt, dill
  • .
  • 1servering=150g

Tid

20 min


Antall porsjoner

9


Slik gjør du

Kutt squash og sellerirot i terninger eller tynne staver.  Damp sellerirot terningene til de er nesten møre.

 

Squash surres i smør på middels varme. Tilsett Sellerirotterningene, og la dem surre sammen. Tilsett urtekrydder. Avkjøl.

 

 Bland rømme, majones, Eddik og HP saus. Bland inn de avkjølte grønnsakene. Smak til med salt, pepper og eddik. 

 

Tips! HP sausen er tatt med for smak. Den er verken særlig helsefremmende eller sukkerfri, så hvis du kjører en streng linje kan du fint droppe den! 





Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 1977,0 kcal
Proteiner 20,7 proteiner
Fett 186,8 gram
Karbohydrater 47,3 gram
Pr. porsjon
Kalorier 2196.67 kcal
Proteiner 23 proteiner
Fett 207.56 gram
Karbohydrater 52.56 gram