Ostekake

Ostekake

Ingredienser

  • Til bunnen:
  • 1 ss tagatesse
  • 1 ss sukrin sirup maple
  • 100 g peanøtter
  • 150 g mandler
  • 125 g mykt meierismør
  • .
  • Til fyllet:
  • 3 dl fløte
  • 2 stk pk sukkerfri rød gele
  • 200 g kremost
  • 3 dl seter rømme
  • .
  • 1 servering=100g

Tid

60 min


Antall porsjoner

12


Slik gjør du

Lag bunnen:

Kjør mandler og nøtter i stavmixer. Bland Sukrin sirup maple og Tagatesse godt inn i det myke smøret. Bland alt og press bunnen ut i en rund kakeform. 

 

Lag fyllet: 

Pisk sammen kremost og rømme. Pisk kremfløte og bland forsiktig inn. Når geleen er avkjølt pisker du den også varsomt inn. Legg fyllet på kakebunnen og sett kaldt i noen timer, eller en stund i frysen.

 

Lag så en ny pakke gele med halv mengde vann og avkjøl. Bre den over ostemassen når denne er stiv. Sett kaldt igjen til geleen er stiv.

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 5175,8 kcal
Proteiner 107,5 proteiner
Fett 498,3 gram
Karbohydrater 60,7 gram
Kostfiber 29,3 gram
Pr. porsjon
Kalorier 4313.17 kcal
Proteiner 89.58 proteiner
Fett 415.25 gram
Karbohydrater 50.58 gram
Kostfiber 24.42 gram