Medisterkaker

Medisterkaker

Ingredienser

  • 1 kg medisterdeig
  • 3 dl fløte
  • 2 g ingefærkrydder
  • 0.5 ts muskatt
  • 2 stk egg
  • .
  • 1 servering=170g

Tid

30 min


Antall porsjoner

8


Slik gjør du

Bland medisterdeig og salt til det blir en seig deig. Bruk gjerne kjøkkenmaskin eller eltekrokene som følger med en miksmaster. Tilsett så fløten litt etter litt mens du rører. Til slutt tilsetter du alt krydderet og rører dette godt inn.

 

Bruk en skje til å forme medisterkakene som du steker i smør.


Nyt gjerne medisterkakene med dampet blomkål med et dryss maldon havsalt og grovkvernet pepper på. 







Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 3905,6 kcal
Proteiner 170,9 proteiner
Fett 353,2 gram
Karbohydrater 10,9 gram
Pr. porsjon
Kalorier 4882 kcal
Proteiner 213.62 proteiner
Fett 441.5 gram
Karbohydrater 13.62 gram