Krepsehalesalat

Krepsehalesalat

Ingredienser

  • 200 g reker*
  • 2 stk kokte egg
  • 50 g salatblader
  • 200 g krepsehaler
  • 4 ss ekte majones
  • 1 ts sitronsaft
  • 1 ts dill
  • 1 ts maldon havsalt og pepper

Tid

10 min


Antall porsjoner

4


Slik gjør du

Legg salatblader på en tallerken. Kok eggene, og kutt dem i båter. Legg dem utover salaten. 

Skyll krepsehalene og legg dem midt på tallerken.
Legg på majones, press over noen dråper sitron og pynt med dill.

 

Tips! Bruk røkt eller gravet laks,crabstick, makrell i tomat uten tomatsaus eller reker kan brukses i stedet for krepsehaler.

 

Visste du at?

.... I stedet for majones kan du blande sammen 1 ss seterrømme, 1 ts sennep, 1 ss majones, 1 ss olivenolje og 1 ss kapers. Da får du en smakfull remulade.


Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 976,4 kcal
Proteiner 86,4 proteiner
Fett 68,2 gram
Karbohydrater 5,4 gram
Pr. porsjon
Kalorier 2441 kcal
Proteiner 216 proteiner
Fett 170.5 gram
Karbohydrater 13.5 gram