Kremkake med nøttebunn

Kremkake med nøttebunn

Ingredienser

  • Til bunnen:
  • 100 g mandler
  • 100 g smør
  • 1 ss sukrin melis
  • .
  • 300 g philadelfia ost
  • 3 dl kremfløte
  • 135 g sukrin/ Finnesse eller Tagatesse
  • 1 ts vaniljepulver
  • 1 ss kakaopulver ekte
  • .
  • 70 g mørk sjokolade 70 %

Tid

25 min


Antall porsjoner

10



Oppskriften kommer fra http://www.ingridsblogg.no/?p=407418


Slik gjør du

Smelt smøret og mal mandlene. Tilsett Sukrin Melis. Bland mandler og halvparten av smøret med en 1/2 dl sukrin, og trykk det ut i en liten rund form  (22cm i dia). Sett den i kjøleskapet.

 

Stivpisk fløten med en 1/2 dl sukrin. Pisk kremosten med en 1/2 dl sukrin. Bland sammen, og fordel røren i 2 boller. I den ene blander du inn vaniljepulver og i den andre kakao.

 

Ta på ett lag av gangen på kaka, og la den stå i kjøleskapet i ca 5 min før du tar på sjokoladelokket.


Smelt sjokoladen i resten av smøret som er igjen. Ikke ha det for varmt. Smør over kaken.

 

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 3395,3 kcal
Proteiner 51,3 proteiner
Fett 330,2 gram
Karbohydrater 65,0 gram
Pr. porsjon
Kalorier 3395.3 kcal
Proteiner 51.3 proteiner
Fett 330.2 gram
Karbohydrater 65 gram