Italiensk vinaigrette

Italiensk vinaigrette

Ingredienser

  • 2.5 dl olivenolje
  • 2 dl rødvinseddik
  • 1 stk hvitløksfedd, knust
  • 2 stk sjalottløk, hakkede
  • 2 ts dijonsennep
  • 2 ts tørkede løkflak
  • 1.5 ts paprikaflak
  • 1.5 ts hvitløkssalt
  • 1.5 ts italiensk krydder

Tid

15 min


Antall porsjoner

10


Slik gjør du

Bland alle ingrediensene og rist godt. Rist godt hver gang du bruker den. Oppbevar den i kjøleskapet.

 

Tips! En god dressing inneholder syre i form av eddik eller sitron/ limesaft. Men kan naturligvis også lages uten. Karbohydratene i denne oppskriften kommer fra eddik.

 

 

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 2099,6 kcal
Proteiner 4,2 proteiner
Fett 224,9 gram
Karbohydrater 9,1 gram
Pr. porsjon
Kalorier 2099.6 kcal
Proteiner 4.2 proteiner
Fett 224.9 gram
Karbohydrater 9.1 gram