Estragonsaus

Estragonsaus

Ingredienser

  • 1 dl kremfløte
  • 3 ss creme fraiche
  • 50 g smør
  • 1 ss estragon fersk smaker best
  • Juster sausen med vann hvis nødvendig

Tid

8 min


Antall porsjoner

2


Slik gjør du

Smelt smøret i stekepanne til det blir litt brunt. Ha i creme fraiche og rør godt. Hell så på fløte og rør. La det koke litt før du strør på estragon. 

 

Tips! Det er mest smak i ferske urter. Smaker nydelig til kylling og fugl.





Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 947,2 kcal
Proteiner 4,0 proteiner
Fett 101,1 gram
Karbohydrater 5,7 gram
Pr. porsjon
Kalorier 4736 kcal
Proteiner 20 proteiner
Fett 505.5 gram
Karbohydrater 28.5 gram