Chili cheese

Chili cheese

Ingredienser

  • 0.5 stk chili
  • 6 dl revet ost
  • 3 dl kremost
  • 2 stk egg
  • 10 ss pofiber

Tid

180 min


Antall porsjoner

10


Slik gjør du

Bland sammen osten og chilien til en mix og form små boller. Legg dem på en tallerken dekket av bakepapir og sett dem i frysen i ca 2 timer.

 

Ha et egg i en skål og ha pofiber i en annen skål. Dypp de fryste ostebollene først i egg, rull dem så i pofiberet.

 

Legg dem så i en boks med lokk og bakepapir så de ikke setter seg fast i hverandre. Frys dem igjen, gjerne over natten og gjenta paneringen enda en gang. Etter den andre paneringen fryser du dem ned ca 4 timer til.

 

Friter dem i olje på 170 grader i ca 5 minutt.

 




Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 2101,0 kcal
Proteiner 99,8 proteiner
Fett 157,5 gram
Karbohydrater 40 gram
Kostfiber 60,2 gram
Pr. porsjon
Kalorier 2101 kcal
Proteiner 99.8 proteiner
Fett 157.5 gram
Karbohydrater 4 gram
Kostfiber 60.2 gram