Chili cheese

Chili cheese

Ingredienser

  • 0.5 stk chili
  • 6 dl revet ost
  • 3 dl kremost
  • 2 stk egg
  • 10 ss pofiber

Slik gjør du

Bland sammen osten og chilien til en mix og form små boller. Legg dem på en tallerken dekket av bakepapir og sett dem i frysen i ca 2 timer.

 

Ha et egg i en skål og ha pofiber i en annen skål. Dypp de fryste ostebollene først i egg, rull dem så i pofiberet.

 

Legg dem så i en boks med lokk og bakepapir så de ikke setter seg fast i hverandre. Frys dem igjen, gjerne over natten og gjenta paneringen enda en gang. Etter den andre paneringen fryser du dem ned ca 4 timer til.

 

Friter dem i olje på 170 grader i ca 5 minutt.

 




Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 2101,0 kcal
Proteiner 99,8 proteiner
Fett 157,5 gram
Karbohydrater 40 gram
Kostfiber 60,2 gram
Pr. porsjon
Kalorier 210,1 kcal
Proteiner 9,98 proteiner
Fett 15,75 gram
Karbohydrater 4 gram
Kostfiber 6,02 gram