Blomkål Duchesse

Blomkål Duchesse

Ingredienser

  • 400 g blomkål
  • 200 g kålrot
  • 2 dl revet parmesan
  • 1 ts pofiber
  • 3 stk eggeplommer
  • salt
  • pepper
  • egg til pensling
  • .
  • 1servering=90g

Tid

40 min


Antall porsjoner

8


Slik gjør du

Kok blomkål og kålrot i biter til det er mørt, hell av vann og damp det til det er tørt.


Press de kokte grønnsakene gjennom ei sil og tilsett eggeplommer, pofiber og revet parmesan. Smak til med salt og pepper.

 

Pisk mosen porøs med mikser. Ha den så i sprøytepose. Sprøyt topper på bakepapirkledt stekeplate. Pensle toppene og stek dem på 225 grader i ca 12 minutter eller til de har fått farge. 



 

 



Visste du at?

.... Du kan fint droppe parmesan i denne oppskriften, hvis du vil ha den 100% Paleo. Tilsett gjerne annet krydder som f.eks ferskrevet muskattnøtt. 





Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 701,7 kcal
Proteiner 51,5 proteiner
Fett 40,4 gram
Karbohydrater 25,6 gram
Pr. porsjon
Kalorier 87,71 kcal
Proteiner 6,44 proteiner
Fett 5,05 gram
Karbohydrater 3,2 gram