Blomkål Duchesse

Ingredienser
- 400 g blomkål
- 200 g kålrot
- 2 dl revet parmesan
- 1 ts pofiber
- 3 stk eggeplommer
- salt
- pepper
- egg til pensling
- .
- 1servering=90g
Tid
40 min
Antall porsjoner
8
Slik gjør du
Kok blomkål og kålrot i biter til det er mørt, hell av vann og damp det til det er tørt.
Press de kokte grønnsakene gjennom ei sil og tilsett eggeplommer, pofiber og revet parmesan. Smak til med salt og pepper.
Pisk mosen porøs med mikser. Ha den så i sprøytepose. Sprøyt topper på bakepapirkledt stekeplate. Pensle toppene og stek dem på 225 grader i ca 12 minutter eller til de har fått farge.
Visste du at?
.... Du kan fint droppe parmesan i denne oppskriften, hvis du vil ha den 100% Paleo. Tilsett gjerne annet krydder som f.eks ferskrevet muskattnøtt.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 701,7 | kcal |
Proteiner | 51,5 | proteiner |
Fett | 40,4 | gram |
Karbohydrater | 25,6 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 877.12 | kcal |
Proteiner | 64.38 | proteiner |
Fett | 50.5 | gram |
Karbohydrater | 32 | gram |
Relaterte oppskrifter

Brie i Roastbiff
10 min

Chili cheese
180 min

Aubergineruller med tomatsaus
30 min