Anitas bar i hjerter

Anitas bar i hjerter

Ingredienser

  • 1 ss cocosa ekstra virgin
  • 40 g mørk sjokolade 70%
  • 1 ss kokosblomstsukker
  • 20 g kokosmasse
  • 20 g mandler
  • 20 g hasselnøtter
  • 20 g sesamfrø
  • 10 g valnøtter
  • 3 g stevia m/vanilje /karamell
  • 1 g havsalt
  • .
  • 1stk= ca 5,2 g


Oppskriften kommer fra Anita Breivold: www.helsevis.no


Slik gjør du

Bland de tørre ingrediensene. Smelt olje  på svak varme og bland i søtning først deretter bland alt sammen.

 

Legg massen i hjerteformer av silikon eller bre ut på en plate. Lag da gjerne ruter med en kniv i massen slik at du kan kutte opp/ brekke av greie porsjoner når den er stivnet. Settes i kjøleskap til massen er stiv. Kan gjerne oppbevares i frysen.

 

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 896,9 kcal
Proteiner 16,3 proteiner
Fett 75,0 gram
Karbohydrater 43,6 gram
Pr. porsjon
Kalorier 29,9 kcal
Proteiner 0,54 proteiner
Fett 2,5 gram
Karbohydrater 1,45 gram