Kickstart Suksess!

Faste og lavkarbo er veien til å lykkes. Få en varig livsstilsendring som du vil elske. Periodisk faste vil gi deg frihet i hverdagen, større matglede, en stabil vekt og god helse


Hva gjør du når du blir litt for rund i kantene? Når favorittbuksa får en ufrivillig lang pause i skapet. Når kroppen ikke ser ut til å lystre? Det blir litt for mye sofatid- Du manger energi? 
Har du også tenkt hvor lett det hadde vært å holde vekta hvis du levde i en boble- Uten at livet skjedde?
Periodisk Faste er en sunn trend som gir deg stor frihet i kosten. Vi opplever periodevis fasting som nøkkelen til topp livskvalitet. Vil du vite mer? Vi skriver om faste som metode for optimal livskvalitet med anti- aging effekt.Vi lærer deg metoden kjapt og enkelt og du får lekre oppskrifter. Selvfølgelig også på sunn sjokolade som smaker godt.

Har du et mål om hva du skulle ønske du klarte, men ikke orker å begynne, eller du synes det er for krevende å mestre over tid? Et mål uten en plan er kun en drøm. Og den er bittersøt. I «Faste & Lavkarbo No 2. Kickstart Suksess » vil du få nøkkelen til en varig livsstilsendring og stabil vekt – Du vil klare det du også, slik jeg har klart det, med periodefasting/ periodisk faste og et sunt kosthold. 

 

 

Dete heftet er satt sammen med bakgrunn i kunnskapen og erfaringene jeg har tilegnet meg gjennom alle årene som har gått siden jeg startet min livsstilsreise. Veien kunne vært kortere. Men jeg har lett etter snarveier, jeg har jukset og feilet. Mange ganger. Målet mitt er å hjelpe deg slik at du kan få en behagelig reise uten de samme fallgropene, stup og bakketopper. «Faste & Lavkarbo No 2. Kickstart Suksess» vil hjelpe deg med dette.

 

 

 

Du får kostplan og lekre oppskrifter som metter, som fjerner søtsug og regulerer appetitten. Du kan spise deg mett med god samvittighet. Du får praktisk info og kunnskapen du trenger for å oppnå en varig livsstilsendring og en stabil vekt. Du vil forstå hvorfor faste er metoden som vil gi deg optimal livskvalitet og anti- aging effekt. 

I denne heftet (59 sider) får du et verktøy for hvordan du selv kan finne en modell for kostholdsendring som passer for deg slik at livsstilen blir enkel å holde. Kostplanen som følger med er en egen fil som du laster ned. Begge filene har klikkbar innholdsfortegnelse. Kostplanen har raske, enkle og velsmakende retter uten kompliserte ingredienser. Alle oppskriftene er næringsutregnet.

Heftet er delt opp i 5 deler, og ikke la tittelen skremme deg. Du trenger ikke å faste for å få resultater eller for å ha nytte av hefte:

Innhold:
Del 1: Gjør det riktig
Del 2: Veien til varig endring
Del 3: Kunnskap gir svar
Del 4: Faste
Del 5: Praktisk info for nybegynnere

 

Ved kjøp av denne pakken får du en rabattkupong som gir deg kr 100,- i avslag hvis du vil bestille en konsultasjon.

 

Kundetilbakemelding:

“Jeg likte godt ordlyden og måten infoen gis i denne boken. Elsker at når jeg har lest ferdig føler jeg at jeg har fått mer kunnskap om emnet jeg søker, men også blir stimulert til å tenke/føle selv, henvises til annen littratur, blir oppfordret til å finne en variant som passer og virkelig kjenne etter selv. Veien blir liksom til mens en går.

Det er så lett å få servert ett fast opplegg å følge, for så når en ikke greier dette fordi det ikke passer hver enkelt, så får vi en dårlig mestringsfølelse. Ikke fordi faste opplegg ikke er bra, for meg er det et nødvendig hjelpemiddel, men rom for feil og egne følelser er bra.

Tror at om man skal formidle noe så viktig og oppfordre til en stor livsendring, er det viktig at de som mottar infoen faktisk blir stimulert til å tenke/føle selv får et eget forhold til framgangsmåten og ikke minst tar ansvar for egne endringer. Virker ikke en ting, så prøv noe annet. Takk for en flott skrevet bok 😊

 

---

Har du et mål om hva du skulle ønske du klarte, men ikke orker å begynne, eller du synes det er for krevende å mestre over tid? Et mål uten en plan er kun en drøm. Og den er bittersøt. I «Faste & Lavkarbo No 2. Suksess Kickstart» vil du få nøkkelen til en varig livsstilsendring og stabil vekt – Du vil klare det du også, slik jeg har klart det.

Denne pakken er satt sammen med bakgrunn i kunnskapen og erfaringene jeg har tilegnet meg gjennom alle årene som har gått siden jeg startet min livsstilsreise. Veien kunne vært kortere. Men jeg har lett etter snarveier, jeg har jukset og feilet. Mange ganger. Målet mitt er å hjelpe deg slik at du kan få en behagelig reise uten de samme fallgropene, stup og bakketopper. «Faste & Lavkarbo No 1. Suksess Kickstart» vil hjelpe deg med dette.

 

Du får kostplan og lekre oppskrifter som metter, som fjerner søtsug og regulerer appetitten. Du kan spise deg mett med god samvittighet. Du får praktisk info og kunnskapen du trenger for å oppnå en varig livsstilsendring og en stabil vekt. Du vil forstå hvorfor faste er metoden som vil gi deg optimal livskvalitet og anti- aging effekt.

 

Kundetilbakemelding:

“Lise” gikk ned 6 kg på 10 dager etter å ha lest boka vår og fulgt rådene:

"Ved hjelp av deres opplegg med ketokostplaner gikk jeg ned 6 kilo på 10 dager! Helt uvirkelig! Jeg levde jo veldig sunt fra før! Etter 3 måneder har jeg ikke gått opp igjen i vekt, og jeg har masse energi. Jeg sover til og med mindre og bedre, føler meg mer opplagt og vital :)" “Lise”