syrlig bringebærgele

syrlig bringebærgele

Ingredienser

  • 2 dl vann*
  • 50 g bringebær (En god neve)
  • 3 ss gelantinpulver
  • 1 ss sitronsaft
  • søtning etter smak

Tid

60 min


Antall porsjoner

6



Oppskriften kommer fra Linn Spets


Slik gjør du

Varm vann og gelatin i en liten kjele til gelatinen er oppløst. Ha i bringebær og rør til de til de er helt "smelta inn " og smak til med søtt.

 

Sil av blandingen slik at du får ut frøene, og hell i former. Du kan også helle i en stor form å kutte de i firkanter etter de er stivnet.

 

Tips! Alternativt til vann kan du bruke te, kokoksmelk eller vannkefir.

 

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 78 kcal
Proteiner 15,7 proteiner
Fett 0,2 gram
Karbohydrater 1,8 gram
Kostfiber 2,2 gram
Pr. porsjon
Kalorier 13 kcal
Proteiner 26.17 proteiner
Fett 0.33 gram
Karbohydrater 3 gram
Kostfiber 3.67 gram