finnbiff

finnbiff

Ingredienser

  • 1 kg frossen finnbiff/reinskav
  • 2 stk store bokser med sjampinjong
  • 2 stk creme fraiche bokser
  • 50 g tine smør
  • 4 ss oksefond/ oksekraft
  • 20 stk einebær
  • 4 ss tyttebær
  • 1 ss agavesirup (Alternativt sukrinsirup)
  • 3 ts salt
  • 1 ts sort pepper
  • .
  • 1servering=220g

Tid

60 min


Antall porsjoner

10



Oppskriften kommer fra http://gryslavkarbo.blogspot.no/search?q=finnbiff


Slik gjør du

Stek finnbiffen i ei varm panne med smør. Brun 1/6 av kjøttet av gangen. Ha det så i ei stor gryte.

 

Tilsett Creme fraiche, sopp og tyttebær. Ha i einebærene, sirup, fond, salt og pepper. Kok ut panna i ca 2 dl vann og ha det også i.

 

Nå skal finnbiffen småkoke i ca 30 min. Knus einebærene./ 1 ts pepper (smak til)

 

Serveres med revet hodekål, blomkålmos eller rosenkål.. Tyttebær kan røres med sukrin eller annet søtningsmiddel. 



Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 3747,3 kcal
Proteiner 255,4 proteiner
Fett 275,0 gram
Karbohydrater 50,3 gram
Pr. porsjon
Kalorier 3747.3 kcal
Proteiner 255.4 proteiner
Fett 275 gram
Karbohydrater 50.3 gram