Wrap

Wrap

Ingredienser

  • 2 stk egg
  • 2 stk eggeplommer
  • 2 ss smeltet smør/Ghee
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts løkpulver
  • kvernet pepper/salt etter smak
  • .
  • 1 servering=180g

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 150 grader. Røren er nok til å dekke en liten skypanne (20x 30 cm)

 

Pisk sammen alt, bre så røra ut over et stekebrett som du har kledd med bakepapir.  Stekes i ovnen  til den har stivnet, ca 10 minutt. Avkjøl. 

 

Smør/ legg på ønsket fyll. F. eks salat, purre, paprika urtemajones og skinke.

 

Tips! Wrapen mister eggesmak med sterke krydder, parmesanost,eller en annen skarp ost. Tilsett gjerne krydder og urter.

 

Visste du at?

.... Hvis du vil gjøre denne wrapen paleo så kan du bruke kokosmelk i stedet for fløte.


Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 506,8 kcal
Proteiner 21,1 proteiner
Fett 45 gram
Karbohydrater 4,7 gram
Pr. porsjon
Kalorier 506,8 kcal
Proteiner 21,1 proteiner
Fett 45 gram
Karbohydrater 4,7 gram