Svinekotelett m/ soppstuing

Svinekotelett m/ soppstuing

Ingredienser

  • 1 stk svinekotelett
  • 20 g meierismør til steking
  • .
  • Til soppstuing:
  • 6 stk sjampinjong
  • 0.5 dl kremfløte
  • 75 g løk
  • 2 stk hvitløksfedd
  • 1 ts salt og pepper etter smak
  • .
  • 1 servering =350 g

Slik gjør du

Krydre svinekoteletten med salt og pepper. La de hvile på benken slik at de får romtemperatur. Stek den på sterk varme på begge sider til den har fått en fin stekeskorpe. Skru så ned temperaturen til middels varme og stek til den er gjennomstekt. 

 

Lag så soppstuing:

Surr hakket hvitløk i stekefettet til koteletten. Kutt løk og sjampinjonger i biter, stek til løken er gylden og soppen stekt. Hell så i fløte og kok opp.Tilsett litt vann hvis det blir for lite væske.  

 

Tips! Smaker nydelig med kryddersmør til.





Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 696,6 kcal
Proteiner 31,7 proteiner
Fett 59,1 gram
Karbohydrater 8,2 gram
Pr. porsjon
Kalorier 696,6 kcal
Proteiner 31,7 proteiner
Fett 59,1 gram
Karbohydrater 8,2 gram