Sveitserfarse

Sveitserfarse

Ingredienser

  • 500 g kjøttdeig
  • 120 g sprøstekt bacon
  • 2 stk egg
  • 4 dl revet ost
  • 2 dl kremfløte
  • 1 stk hakket løk
  • salt, pepper og franske urter
  • .
  • 1 servering=155g

Slik gjør du

Stek bacon. Bland alle ingrediensene og legg over farsen i en brødform. La farsen bli romtemperatur før du steker steker den.

 

Stekes  i ovnen  på 200 grader i 50-60 minutter. 

 



Visste du at?

.... Farsen smaker nydelig hvis du pensler den med en blanding av litt tomatpure, soyasaus og løk mot slutten av steketiden.

 




Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 2983,8 kcal
Proteiner 174,4 proteiner
Fett 245,9 gram
Karbohydrater 15,5 gram
Pr. porsjon
Kalorier 372,98 kcal
Proteiner 21,8 proteiner
Fett 30,74 gram
Karbohydrater 1,94 gram