Steinalderbrød

Ingredienser
- 5 stk små egg
- 150 g mandler
- 150 g gresskarkjerner
- 100 g sesamfrø
- 100 g linfrø
- 100 g Solsikkefrø
- 1 dl rapsolje
- 2 ss maldon havsalt
- .
- 1servering=ca 80g
Tid
90 min
Antall porsjoner
12
Slik gjør du
Mal mandlene i kjøkkenmaskinen. Bland dem med de øvrige frøene og kjernene i en bolle. Pisk eggene, og ha dem i sammen med havsalt og rapsolje.
Fyll deigen i en brødform med slippbelegg, og stek brødet på 160 grader i 70 minutter. Avkjøl det i formen.
Surr et kjøkkenhåndkle rundt brødet, og legg det i en plastpose i kjøleskapet.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 4777,1 | kcal |
Proteiner | 172,1 | proteiner |
Fett | 418,4 | gram |
Karbohydrater | 42,0 | gram |
Kostfiber | 76,7 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 3980.92 | kcal |
Proteiner | 143.42 | proteiner |
Fett | 348.67 | gram |
Karbohydrater | 35 | gram |
Kostfiber | 63.92 | gram |